Lapset tekemässä ympäristötaidetta. Kuvan on tehnyt Eeva Vanhanen.

Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorio

Kokoamme ja jaamme tietoa taide- ja kulttuurikasvatuksen käytännöistä, tutkimuksesta ja toimintapolitiikoista Suomessa. Lisäksi vahvistamme tutkimuksen ja käytännön työn yhteyttä sekä tuemme taide- ja kulttuurikasvatuksen toimijoiden yhteistyötä,  alan toimintaedellytyksiä ja kansainvälistä yhteistyötä.

null Taide kannattaa! Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorion kuntavaalikampanja haluaa nostaa taiteen ja kulttuurin teemoja vaalikeskusteluihinTaide ja siihen panostaminen kannattaa kuntaa ja sen asukkaita. Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorio haluaa kampanjallaan nostaa taiteen ja kulttuurin teemoja niin ehdokkaiden kuin äänestäjien kuntavaalikeskusteluihin. Observatoriossa kootut taustapaperit antavat vaalikampanjan kuville ja teeseille tutkimusten osoittaman perustan. Kampanjassa on viisi osaa, jotka julkaistaan Observatorion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa yksi kerrallaan seuraavien kahden viikon aikana. Seuraa Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatoriota Facebookissa.

Kuntavaalien ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5. - 8.6.2021 ja ulkomailla 2. - 5.6.2021. Kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.