Lapset tekemässä ympäristötaidetta. Kuvan on tehnyt Eeva Vanhanen.

Observatoriet för konst- och kulturfostran i Finland

Projektet sammanställer och delar information om praxis, forskning och verksamhetspolitik inom konst- och kulturfostran i Finland, stärker sambandet mellan forskning och praktiskt arbete, stöder samarbetet mellan aktörer inom konst- och kulturfostran och verksamhetsförutsättningarna i branschen samt det internationella samarbetet.

null Taide kannattaa! Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorion kuntavaalikampanja haluaa nostaa taiteen ja kulttuurin teemoja vaalikeskusteluihinTaide ja siihen panostaminen kannattaa kuntaa ja sen asukkaita. Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorio haluaa kampanjallaan nostaa taiteen ja kulttuurin teemoja niin ehdokkaiden kuin äänestäjien kuntavaalikeskusteluihin. Observatoriossa kootut taustapaperit antavat vaalikampanjan kuville ja teeseille tutkimusten osoittaman perustan. Kampanjassa on viisi osaa, jotka julkaistaan Observatorion nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa yksi kerrallaan seuraavien kahden viikon aikana. Seuraa Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatoriota Facebookissa.

Kuntavaalien ennakkoäänestys kotimaassa on 26.5. - 8.6.2021 ja ulkomailla 2. - 5.6.2021. Kuntavaalien vaalipäivä on sunnuntai 13.6.2021.