Lapset tekemässä ympäristötaidetta. Kuvan on tehnyt Eeva Vanhanen.

The Ob­ser­va­tory for Arts and Cul­tural Ed­u­ca­tion, Fin­land

The project collects and disseminates information on the practices, research and policies in the field of arts and cultural education in Finland, reinforces the connections between research and practical work, and supports cooperation between operators in the field of arts and cultural education and the operating conditions of the field as well as international cooperation.

null Pedagogisen osaamisen koulutuksen opetusvideot julkaistu aoe.fi-palvelussaKahdeksan tiivistä opetusvideota Pedagogisen toiminnan perusteet lasten ja nuorten harrastustoiminnassa -koulutuksesta on nyt julkaistu! Näillä videoilla pääset tutustumaan muun muassa vahvuuspedagogiikkaan, osallisuuden tukemiseen, lapsen oikeuksiin, inkluusioon harrastustoiminnassa ja kulttuuritietoiseen harrastustoimintaan.

Videot ovat tiivistelmiä kahdeksasta luennosta, jotka olivat osa kansallista lapsistrategiaa toteuttavaa Pedagogisen toiminnan perusteet lasten ja nuorten harrastustoiminnassa -verkkokoulutusta. Yhteensä koulutuksessa kuultiin 14 eri luentoa suomalaisilta alan huippuasiantuntijoilta. Koulutuksen järjestivät Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorio ja Taideyliopiston Avoin kampus yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön ja Olympiakomitean kanssa.