Lapset tekemässä ympäristötaidetta. Kuvan on tehnyt Eeva Vanhanen.

The Ob­ser­va­tory for Arts and Cul­tural Ed­u­ca­tion, Fin­land

The project collects and disseminates information on the practices, research and policies in the field of arts and cultural education in Finland, reinforces the connections between research and practical work, and supports cooperation between operators in the field of arts and cultural education and the operating conditions of the field as well as international cooperation.

null Perusopetuksen taide- ja taitoaineiden arvioinnista saatavilla uusi tutkimusperustainen julkaisu: Taiteen ja taidon taitajiksi. Perusopetuksen arviointiosaamista kehittämässäPerusopetuksen taide- ja taitoaineiden arvioinnista on nyt saatavilla uusi tutkimusperustainen julkaisu. Taiteen ja taidon taitajiksi: Perusopetuksen arviointiosaamista kehittämässä -teos on laadittu vastaamaan erityisesti opettajankouluttajien ja kentän opettajien osoittamaan tutkimustarpeeseen. Se tuo esille moninaisia lähestymistapoja taide- ja taitoaineiden arvioinnissa. Kirja on saatavilla avoimesti verkkojulkaisuna. 

Yksi julkaisun toimittajista on Taidekasvatuksen observatorion asiantuntija, professori Mirja Hiltunen Lapin yliopistosta

Linkki kirjaan Taiteen ja taidon taitajiksi: Perusopetuksen arviointiosaamista kehittämässä