null Maksuton koulutus lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaajille pedagogisen toiminnan perusteista järjestetään jo kolmannen kerran. Ilmoittautuminen päättyy 30.3.2023PEDAGOGISEN TOIMINNAN PERUSTEET LASTEN JA NUORTEN HARRASTUSTOIMINNASSA 

Keväällä 2023 harrastustoiminnan ohjaajille järjestetään pedagogisen osaamisen koulutus osana kansallista lapsistrategiaa. Koulutus on suunnattu liikunnan, urheilun, taiteen, kulttuurin ja muiden harrastusten ohjaajille. Koulutus tukee Harrastamisen Suomen mallin toteuttamista ja tarjoaa harrastustoiminnan ohjaajille koulutuskokonaisuuden, jossa käsitellään pedagogiikan, erityispedagogiikan, lapsen oikeuksien, psykiatrian, kasvatustieteen ja -psykologian sekä taide- ja liikuntakasvatuksen keskeisiä teemoja suomalaisten huippuasiantuntijoiden johdolla.

Koulutus toteutetaan etäopintoina Zoomissa, sisältäen orientaatio-osuuden vapaavalintaisesti 3.4. tai 4.4. sekä neljä intensiivikurssipäivää 14.4., 20.4., 24.4. ja 25.5. sekä päätöspäivän 12.6.

Koulutuksen järjestää Taideyliopiston Avoin kampus yhteistyössä Suomen taide- ja kulttuurikasvatuksen observatorion sekä opetus- ja kulttuuriministeriön ja Olympiakomitean kanssa.

 

Koulutus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen 30.3. mennessä https://www.lyyti.fi/questions/e76e408409

https://www.uniarts.fi/projektit/pedagogisen-toiminnan-perusteet-lasten-ja-nuorten-harrastustoiminnassa/